Aanbod

‘In 6 stappen naar werk dat je het liefste doet!’

Wil je ook weer zin hebben in de maandag?

Als loopbaancoach help ik je in 6 stappen weer op je plek.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

 • Je hebt de laatste tijd veel nagedacht over je werk en bent tot de conclusie gekomen dat het je onvoldoende voedt. Je wilt iets anders, maar wat?
 • Je hopt van de ene naar de andere baan maar hebt je werkgeluk nog niet gevonden. Je vraagt je af of er iets mis is met jou. Want je weet nog steeds niet wat je ‘later’ worden wilt.
 • Je hebt het gevoel dat je ‘vast’ zit. Je wordt gek van de sleur die jouw (werk)leven geworden is. Is dit alles? Je wilt weer zin hebben in de maandag en blij zijn met je werk.
 • Je scrolt avonden achter elkaar op vacaturesites. Je voelt je onbekwaam. En geen enkele functie springt er echt uit. Je vraagt je af op welke vacatures jij kunt reageren.
 • Je hebt op leuke plekken werkervaring opgedaan. Toch voel je dat er meer is. Dit wil je niet tot je 67e blijven doen. Maar wat dan wel?
 • Je hebt tot nu toe vooral verstandige keuzes gemaakt, of adviezen van anderen opgevolgd. Dit gaat steeds meer aan je knagen. Het is de hoogste tijd dat je meer vanuit je hart gaat kiezen.
 • Je ziet collega’s die jaar in jaar uit hetzelfde werk doen en de gedachte dat dit jouw toekomst is, maakt jou gillend gek. Hoewel je genoeg te doen hebt, vind je je werk saai en eentonig. Je hebt behoefte aan meer afwisseling en uitdaging.
 • Je ervaart geen aansluiting meer met het bedrijf waar je voor werkt. Je hebt andere ideeën. Op het werk heb je al van alles geprobeerd om het leuker te maken, maar zonder succes. De koek is op.
 • Je energie is laag in de avonden en de weekenden, en af en toe ben je somber. Je hebt echt ‘oplaadtijd’ nodig. Daardoor ben je geen leuker mens voor je kinderen, partner of vrienden.
 • Je mist voldoening en zingeving in je werk. Je wilt graag meer voor anderen betekenen. Het lijkt alsof iedereen gepassioneerd is over zijn werk, behalve jij. Dit wil je niet langer, maar je komt er alleen niet uit.

Je bent klaar met het gepieker en gedoe. Je wilt ontdekken wat jouw volgende stap is in je loopbaan. Je bent nieuwsgierig om te kijken wat er nog meer is. In jouzelf maar ook op de arbeidsmarkt. Je wilt geld verdienen met wat je leuk vindt, op een manier die bij je past. Als loopbaancoach kan ik je hierbij helpen!

Image

Dit kan jij zijn…

 • Je kijkt positief naar de toekomst. Je hebt eindelijk richting en focus. Een helder plan van aanpak voor jouw volgende stap. Hier kun je mee vooruit!
 • Je weet precies wat je drijfveren zijn. Waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je ervaart dat werken ook leuk kan zijn! De tijd vliegt.
 • Je zit lekkerder in je vel. Je voelt je zelfverzekerd over je kwaliteiten en je toegevoegde waarde. Je hebt je eigen pad weer teruggevonden en dat maakt je trots.
 • Je hebt je energiegevers en energievreters in beeld en zorgt beter voor jezelf. Zowel op de werkvloer als thuis. Het lukt je beter om je grenzen en behoeften aan te geven en je ervaart een fijne werk-privé balans.
 • Je snapt hoe je kunt omgaan met je valkuilen. In je huidige baan, die met wat aanpassing toch blijkt te passen, óf bij een volgende organisatie. Je trekt je minder aan van de verwachtingen van anderen.
 • Je realiseert je wat belangrijk voor je is en handelt hier ook naar. Je neemt afstand van wat niet meer klopt en vindt de moed om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.
 • Je ontdekt dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Je besluit om te solliciteren, of toch niet. Je combineert een nieuwe baan met een studie. Of je start een bedrijf naast een parttime job. Je hebt de touwtjes weer in handen en je doel voor ogen.
 • Je hebt weer energie om te solliciteren en weet waar je op moet letten. Je zoekt een baan die bij jóu past en niet andersom. Je weet je authentiek en zelfverzekerd te presenteren.
“Loopbaanbegeleiding in een nieuw jasje met een betrokken en open-minded coach”
Fabiènne

Aandacht voor jouw persoon én jouw perspectief

Wat gaan we doen? De loopbaanvragen van mijn klanten passen het beste in een loopbaantraject van 6 stappen. Daarom heb ik deze stappen in een helder en praktisch overzicht gegoten. Alles komt aan bod! We besteden veel aandacht aan jou als persoon; jouw unieke en oorspronkelijke drijfveren, talenten, kwaliteiten en waarden. Stap voor stap koppelen we dit aan jouw perspectief; jouw wensen, interesses, beroepsvoorkeuren en sollicitaties.

» Stap 1. What’s your story?

Dit eerste gesprek staat in het teken van jouw levensloop tot nu toe. Welke keuzes heb je gemaakt? Waar ben je trots op? Wat was minder leuk? Wat heb je hiervan geleerd? We herontdekken waar jij van in beweging komt; je belangrijkste drijfveren.

» Stap 2. Maak een selfie

We gaan op zoek naar jouw kernkwaliteiten. Wat maakt jou bijzonder? Maar ook: wanneer vraag je teveel van jezelf? Hoe komt dit eigenlijk en welke verlangens zitten hieronder verborgen? Wat blijft onzichtbaar op de foto en mag wat meer naar de oppervlakte komen? Welke stappen kun je zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

» Stap 3. Droom groots

Tijd om jouw persoonskenmerken, drijfveren en kwaliteiten te koppelen aan jouw ideale werksetting. Waar ben jij op je best? Wat zijn voor jou de belangrijkste voorwaarden om je werk goed te kunnen doen? Waar geloof jij in? Waar droom je van?

» Stap 4. Graaf in de beroepenschatkist

In dit gesprek zoomen we in op beroepen en branches die jou energie geven. Van welke beroepen zou je gelukkig kunnen worden? Welke branches spreken je aan maar zijn nog onbekend terrein? Aan welke combinaties heb je zelf nog niet gedacht? En wat is er voor nodig om in deze richting aan de slag te gaan? We komen tot 3 loopbaanrichtingen die je verder gaat verkennen.

» Stap 5. Opvallen in je eigenheid

Nu je weet wat jouw unieke talenten zijn, in welke omgeving jij het beste tot je recht komt en waar jij de meeste toegevoegde waarde kunt bieden, is het tijd om een plan te maken. Ben je zichtbaar? Klopt je profiel? Ben je helder in wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je zoekt? Wat houdt je nog tegen?

» Stap 6. Op naar een nieuw hoofdstuk

Je verzamelt alles wat je in het loopbaanprogramma over jezelf hebt ontdekt. Wat neem je mee? Wat spreken we af? Maar vooral: wat spreek je met jezelf af? Welke stappen ga je zetten? Met je neus de juiste kant op, ben je helemaal klaar voor het werk dat je het liefste doet!

“Mijn aanpak is no-nonsense, praktisch en afwisselend, maar zeker ook liefdevol en diepgaand”Kijk hieronder welk pakket het beste bij je past

duwtje in de rug

€ 327

inclusief BTW*
 • Quick scan voor professionals met een concrete loopbaanvraag
 • 3 uur persoonlijke coaching, verdeeld over één of twee gesprekken, waarin we direct ingaan op jouw vraagstuk.
 • Duur: zo snel mogelijk starten en direct resultaat (ook online mogelijk!)

Het ‘duwtje in de rug’ geeft jou snel antwoord op jouw meest prangende vragen. In te zetten als loopbaan APK, een scherpe blik op je sollicitatie, motivatie en CV of om snel inzicht te krijgen in jouw drijfveren en wensen.

Ook geschikt voor (toekomstige) studenten.


*genoemde prijzen gelden alleen voor particulieren

kort&krachtig

€ 654

inclusief BTW*
 • Perfecte loopbaancoaching voor twijfelende twintigers en dolende dertigers
 • 4 individuele coachgesprekken van 90 minuten waarin we de nadruk leggen op jouw drijfveren, kwaliteiten, wensen en beroepsvoorkeuren.
 • Duur: circa 2 maanden, maar altijd afgestemd op jouw tempo

Deze optie is voor jou als je het leuk vindt om een extra boost zelfkennis, inspiratie en richting op te doen door middel van regelmatige persoonlijke coachgesprekken. Je functioneert nog prima in huidige rol, maar je voelt dat er voor jou nog meer is. Meer zelfkennis opdoen vind je erg leuk en je bent gemotiveerd om opgedane inzichten te vertalen naar concrete acties.

diepe duik

€ 981

inclusief BTW*
 • De beste optie voor dolende dertigers en verandergrage veertigers
 • 6 persoonlijke gesprekken van 90 minuten waarin we uitvoerig stilstaan bij alle stappen, van jouw geschiedenis tot en met jouw toekomst
 • Duur: circa 3 maanden, maar altijd afgestemd op jouw tempo

De ‘diepe duik’ helpt jou om het nu echt anders te gaan doen. Je blijft in cirkeltjes ronddraaien en komt er alleen niet uit. Je bent klaar om grote stappen te zetten en die switch echt te maken. Deze loopbaancoaching biedt veel ruimte en aandacht voor jouw verhalen en vragen. Ook geschikt voor mensen die gebruik maken van een outplacement traject of transitievergoeding.

Wist je dat...

…De kosten voor loopbaancoaching vallen onder ‘Studiekosten en andere scholingsuitgaven’ en daarmee belastingaftrekbaar zijn? Kijk op de website van de Belastingdienst en overleg desgewenst met je financieel adviseur voor meer informatie.

Image

Hopelijk heb je zo een beeld gekregen van mijn aanpak!

Wil je meer informatie over mij en het verhaal van Loopbaancoach Breda? 
>> Lees meer over mij

Ben je benieuwd hoe klanten de samenwerking met mij hebben eraren?
>> Bekijk de reviews

Een overzicht van veelgestelde vragen vind je hier:
>> FAQ

Heb je andere twijfels of vragen?
>> Neem vooral contact op

Wil je direct met mij kennismaken? In een vrijblijvend adviesgesprek nemen we jouw belangrijkste vragen en wensen door en bekijken samen wat er bij je past.
>> Vul het aanvraagformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Graag tot snel!
Groetjes, Wendy