Reviews Loopbaancoach Breda

Trots op de reacties van mijn klanten!

“Rust, vertrouwen en persoonlijk zijn de woorden die in me opkomen wanneer ik aan Wendy denk. Ik kwam bij Wendy terecht met het doel om meer grip en focus op mijn loopbaan te krijgen. Na een aantal sessies bereikten we dit en nog veel meer. Ik werd elke sessie opnieuw geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen en het traject heeft me inzichten gegeven voor nu en in de toekomst. Wendy geeft je de ruimte om jezelf bloot te geven zonder daarover te oordelen en daagt je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Een bijzonder, persoonlijk en leerzaam traject waardoor ik de regie over mijn loopbaan terug heb genomen, ik beter weet wat ik wil en inzicht heb in de route die ik moet bewandelen om dit te bereiken. Bedankt hiervoor Wendy!”
Rosanne, 28 jaar, van Intercedent naar Onderzoeker
“Wendy luistert, neemt de tijd en filtert de juiste aandachtspunten eruit. Ook stemt zij het traject af op de persoon. Ze creëert een rustige en fijne ‘werk’- omgeving en heeft mij enorm geholpen om opzoek te gaan naar mijzelf zodat ik de juiste handvatten kreeg om opzoek te gaan naar het werk dat bij mij past en ik leuk vind.”
Anneloes, 30 jaar, Operations Manager
“Wendy is een hele fijne sparringpartner en coach. Ze stelt op een respectvolle manier confronterende vragen die mij aan het denken hebben gezet. Door onze gesprekken durf ik mijn talenten meer uit te dragen. Ze heeft me geholpen met het verwoorden van dingen die ik onbewust wist maar nog moest ontdekken”
Laurie, 32 jaar, HR adviseur
“Ik heb de samenwerking met Wendy als erg prettig ervaren. Ze geeft erg goed aan wat er in welke stap gaat gebeuren, zodat je een duidelijk idee hebt van de opbouw. De werkwijze die Wendy hanteert, ben ik nog nooit eerder tegengekomen en daardoor heb ik met een heel andere invalshoek kunnen kijken naar mijzelf, mijn wensen en doelen. Doordat Wendy heel erg betrokken is als persoon, voor alles open staat en goed luistert, kan zij zeer scherpe vragen stellen. Voor mij was dit de perfecte manier om uit te zoeken wat ik nu precies wil. Mijn eindresultaat? Ik begin aan een masterprogramma aan de Universiteit van Tilburg, in combinatie met een baan die past bij mij als persoon, maar ook bij mijn zakelijke ambities.”
FABIENNE, 23 jaar, Finance professional
“Ik vond het best spannend om naar een loopbaancoach toe te gaan. Wat kan ik verwachten? En is het niet gek hulp van een coach te vragen? Achteraf ben ik erg blij dat ik hulp heb gezocht bij Wendy. Zij heeft mij geholpen om met meer afstand naar mijn loopbaan ‘probleem’ te kunnen kijken, het in een breder perspectief te zien. Hierdoor kon ik meer rationeel naar mijn probleem kijken. Door het stellen van de juiste vragen zet zij je aan om in oplossingen te denken. Ik vind het fijn dat Wendy echt de tijd neemt voor de gesprekken, oprecht betrokken is, geduldig luistert en goede adviezen geeft (maar deze nooit opdringt). De opdrachten kon ik op een creatieve manier invullen, daardoor waren deze erg leuk voor mij om te doen. Tegelijkertijd leverden de verschillende opdrachten mij veel inzichten op. Meerdere keren was ik echt stomverbaasd welke, achteraf zo kloppende, uitkomsten deze opdrachten hadden. De loopbaan coaching heeft mij opgeleverd dat ik nu minder onrust ervaar omtrent mijn loopbaan. Ik ben begonnen aan een hele leuke cursus en heb verschillende veranderingen in mijn huidige werk aangebracht. Ik weet nu beter wat voor mij belangrijk is. Hierdoor neem ik meer initiatief in deze richting en plan ik meer tijd voor de dingen waar ik energie van krijg. Dankjewel Wendy “
Tip: Je kunt vragen aan je werkgever of deze de kosten voor loopbaan coaching wil vergoeden. Dit was iets waarvan ik dacht dat een werkgever dat niet zou doen. Ook vond ik het spannend om te bespreken. Maar achteraf ben ik erg blij dat ik op mijn werk de loopbaan coaching bespreekbaar heb gemaakt en zelfs de kosten vergoed heb gekregen vanuit mijn werk.
IRIS. 25 jaar, fysiotherapeut
Image
"Ik was al een paar maanden over mijn loopbaan na aan het denken, maar kwam geen stap vooruit. Ik bleef in kringetjes nadenken. Tijd voor een loopbaancoach! Iemand met een frisse blik die mij kan helpen inzicht te krijgen in welke functies er allemaal zijn en welke aansluiten bij mijn achtergrond. In het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat jij zo niet werkt: als ik bij jou een coachingstraject zou starten, zouden we ons vooral gaan bezighouden met wat mij nou écht voldoening geeft, wat ik mis in mijn huidige baan en wat ik in een andere baan zoek. Andere insteek dus! Achteraf ben ik heel blij dat jouw aanpak anders was dan waar ik eigenlijk naar op zoek was. Dankzij onze gesprekken en oefeningen heb ik nu namelijk inzicht in wat mij écht voldoening geeft. En daar draait het eigenlijk om! En omdat dat nu duidelijk is, zie ik ook duidelijker in wat ik mis bij mijn huidige functie en waar ik naar op zoek ben in een volgende functie. Ik heb genoten van onze gesprekken. Jouw altijd positieve en enthousiaste houding moedigde mij aan om over dingen na te denken die volgens mij niet konden. Jouw feedback heeft me ook geholpen bij het voorbereiden van mijn sollicitaties."
Maaike, 30 jaar, Onderzoeker
"Ik heb veel gehad aan de gesprekken met Wendy. Haar openheid, professionaliteit en empathisch vermogen in combinatie met een aantal krachtige opdrachten hebben ervoor gezorgd dat het inzichtelijker is geworden waar mijn krachten en talenten liggen en hierdoor durf ik te gaan ontdekken en uitzoeken wat de mogelijkheden zijn buiten mijn huidige werk om."
LINSEY, 22 jaar, Docent
"Meteen een goede klik met Wendy. Ze helpt je kritisch naar jezelf te kijken en stelt de juiste vragen. Dit gebeurt met veel respect en Wendy is erg lief. Gestructureerd programma. Het traject heeft mij verder gebracht in mijn keuzes. Bedankt Wendy!"
Marlies, 26 jaar, horecamedewerker
"Ik kwam bij Wendy terecht omdat ik twijfelde of mijn huidige baan nog wel goed bij me paste. Al tijdens het eerste gesprek kwam ik tot confronterende inzichten. Later leerde ik dankzij het huiswerk wat ik kreeg en de vragen die zij stelde dat ik enkele talenten had waar ik zelf niet zo snel of misschien zelfs helemaal nooit achter was gekomen. Dankzij de persoonlijke benadering van Wendy weet ik nu veel meer over mezelf, mijn talenten, maar ook over mijn sterke en zwakke punten en hoe ik daar aan kan werken. Het is een heel inspirerend proces geweest wat ik iedereen kan aanraden die twijfels heeft m.b.t. zijn/haar carrière. Maar ook qua persoonlijke ontwikkeling is het zeer zeker de moeite waard!"
STEfan, 38 jaar, logistiek medewerker

Wil je ook kennismaken?

Zodat we samen kunnen kijken of ik ook iets voor jou kan betekenen?
Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan ontmoet ik je snel!

Vraag een adviesgesprek aan