Werkwijze

Je bent altijd wie je al bent, maar doe je ook wat bij je past?

In mijn trajecten staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ centraal. Aan de hand van persoonlijke gesprekken en (creatieve) huiswerkopdrachten neem ik je mee op reis naar wie jij van nature bent en hoe je dit kunt vertalen naar een passende baan of studie.

Vanuit het heden staan we eerst even stil bij het verleden. Welke persoonskenmerken en talenten hoorden altijd al bij jou? Welke keuzes zijn er gemaakt? Wat staat je nog in de weg om een volgende stap te zetten? We maken de balans op en onderzoeken jouw wensen en toekomstperspectieven. Waar geloof jij in? Wat is nu echt belangrijk voor jou? Wat is jouw droomberoep? Aan het einde van het traject maken we jouw richting helder en concreet met een beroep, branche of studie. Tot slot geef ik je praktische tips zodat jij werk kunt maken van wat jij het allerliefste doet.

Bij mij geen ingewikkelde testen of lange vragenlijsten. Ik werk graag met biografisch materiaal, kernkwadranten, loopbaanwaarden en een beroepenschatkist. Zo leer je jouw unieke talenten, interesses en drijfveren nog beter kennen. Ik ben pas tevreden als jij jezelf steeds meer durft te laten zien. En als jij daarbij voldoende zelfvertrouwen en daadkracht hebt om jouw gekozen route ook daadwerkelijk te bewandelen.

Image

Mijn loopbaanprogramma

Ik heb gemerkt dat de loopbaanvragen van mijn coachees meestal passen in een loopbaantraject van 6 sessies. Daarom heb ik het loopbaanprogramma ‘In 6 stappen naar werk dat je het liefste doet!’ ontwikkeld. In dit programma is er zowel aandacht voor jou als persoon als voor jouw perspectieven. Laat me weten als je hier vragen over hebt!


Tarieven

Mijn uurtarief bedraagt €99 inclusief BTW.
Dit kortingstarief geldt alleen voor particulieren.

De kosten voor een loopbaantraject kunnen worden opgevoerd als studiekostenpost. Meer info? Ga naar de website van de Belastingdienst. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overleg dus ook even met je financieel adviseur!

Zakelijk tarief
Investeert je werkgever? Betaal je uit een persoonlijk ontwikkelbudget?
Of ben je werkgever en op zoek naar een loopbaancoach voor jouw collega? Op basis van het oriëntatiegesprek maak ik graag een offerte op maat.

Kennismaken?

In een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek inventariseer ik met jou je coachingsdoelen en licht ik mijn werkwijze nader toe. 

Wil je alvast meer informatie over mijn achtergrond als loopbaancoach? Lees mijn verhaal.
Hier kun je direct contact met me opnemen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek of andere vragen.