Voor de young professionals

Je bent aan het werk in je eerste of tweede baan. Het bevalt je helemaal niet. Heb je hier nu al die tijd voor gestudeerd? Je twijfelt of dit wel de juiste werkomgeving is voor jou. Je hebt het gevoel dat je meer kunt. Je piekert en vindt keuzes maken maar ingewikkeld. Toch nog verder studeren? Op reis? Een heel andere baan zoeken?

Lastige keuzes en processen vragen tijd
Solliciteren is een tijdrovend en zenuwslopend proces vol keuzes. En je bent al zo druk. Maar ook jij wilt die ideale baan veroveren. Een die perfect bij je past. Die niet alleen geld in het laatje brengt, maar ook voldoening geeft. Tijd om jezelf eens onder de loep te nemen. Loopbaancoach Breda biedt uitkomst.

Houden deze vragen jou bezig?

  • Ik ben ontevreden met mijn huidige baan, wat kan ik doen?
  • Ik ervaar veel druk; doe ik wel het juiste werk?
  • Ik kan niet kiezen; wat is een logische vervolgstap op basis van mijn profiel?
  • Ik wil meer van mezelf laten zien, maar hoe?

Werkwijze

De komende tijd wil ik met jou vijf persoonlijke gesprekken voeren. De gesprekken vinden elke 2 à 3 weken plaats. Je leert je eigen talenten, interesses en drijfveren beter kennen. Want die kennis heb je nodig om de vervolgstap te maken die écht bij je past.

Geen loopbaan zonder reflectie
In een traject met Loopbaancoach Breda staan de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ centraal. Aan de hand van persoonlijke gesprekken en (creatieve) opdrachten neem ik je mee op reis naar wie jij van nature bent en hoe je dit kunt vertalen naar een passend werk. Bij mij geen ingewikkelde testen of lange vragenlijsten. Ik werk graag met jouw persoonskenmerken, waarden, interesses en inspiraties. Ook is het fijn om te onderzoeken welke taken jou voldoening geven en welke je beter kunt laten. We maken jouw volgende loopbaanstap steeds concreter. Aan het einde van het traject maken we deze helder met een Beroepenschatkist. Als je wilt, geef ik je nog tips over netwerken en het gebruik van LinkedIn.